2007-01-18

2006 őszétől cégünk új telephelyen várja ügyfeleit!

A telephely címe:
121...

[tovább]

Név:
E-mail:
Üzenet:

A cég a rendkívül megnövekedett forgalom miatt az 1993.09.01-én magánszemélyek által alapított Palax Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. folytatásaként. 1999.01.01-től Pallax Kereskedelmi Kft.néven folytatja tevékenységét.

Magyarországon a villamos motorok, transzformátorok gyártásához - javításához szükséges segédanyagok - úgy, mint zománchuzalok, szigetelőanyagok - gyártása a rendszerváltáskor megszűnt. A kereslet azonban továbbra is fennmaradt ezen anyagok iránt. A piaci szükségletet felismerve, annak kielégítésére alakult társaságunk.

A cég a magyar piacon fontos helyet tölt be a tekercselési anyagok értékesítésében, s benne van az első 5 cég között az árbevételt tekintve, warniscsövek vonatkozásában viszont meghatározó piaci szereplő.

Komoly hangsúlyt fektetünk a vevők magas szintű kiszolgálására. Olyan raktárkészlettel dolgozunk, mely biztosítja a vevők rendeléseire történő azonnali reagálást, továbbá az árakat tekintve is rendkívűl versenyképesek vagyunk.

Partneri kapcsolataink és megbízóink megelégedettsége minősíti munkánkat. Nagy nemzetközi cégek és hazai vállalatok beszállítói vagyunk.